Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2007

Χωρίς τίτλο

Το Δεκεμβριο μπαινει στο στουντιο ο Θανασης Παπακωνσταντινου για την ηχογραφηση του νεου του αλμπουμ..Πιθανοι τιτλοι ειναι 'ο σαμανος' και 'κοιμαμαι γερος,ξυπναω παιδι', με βασικο ερμηνευτη το Διονυση Σαββοπουλο..Ο δισκος λογικα θα ειναι πολυ καλος,οπως ολες οι δουλειες του Παπακωνσταντινου μεχρι τωρα.Δε ξερω ομως ρε γαμωτο...Στην τελευταια συνεντευξη του Σαββοπουλου που διαβασα, ελεγε πως οι νεοι που τον ακουν ειναι οι καλυτεροι (η κατι παρομοιο)..Γενικα δε μου αφηνει τις καλυτερες εντυπωσεις οταν τον ακουω η διαβαζω συνεντευξεις του.Εχει βγαλει ιστορικους δισκους, εχει κανει καποιες ωραιες συνεργασιες και ειναι σιγουρα απ'τις σημαντικοτερες μορφες στην ελληνικη μουσικη.Κατα ποσο ομως το παρελθον του πρεπει να επηρεαζει την οπτικη που εχουμε σημερα γι'αυτον;Δεν ειναι λιγοι αυτοι που καποτε συμβολιζαν πολλα για καποιους ανθρωπους,ενω σημερα λιγα για πολλους.Η 'γενια του πολυτεχνειου' ειναι ο πρωτος σταθμος στη σκεψη μου...

9 σχόλια:

pantelux είπε...

...Στην τελετή (έναρξης ή λήξης δεν θυμάμαι-δεν είχα δει καμιά από τις δυο) των ολυμπιακών αγώνων του 2004 αν θυμάμαι καλά από την τούρτα του Σαββόπουλου είχε βγει όλο μέλι και τσαχπινιά η κ. Δαμανάκη... Στο ίδιο μήκος κύματος θα μπορούσε και η Καλομοίρα να βρίσκεται στα έδρανα της βουλής κ πάλι θα ήμασταν όλοι ευτυχείς και ικανοποιημένοι... (θα ήμασταν?)
(ή μηπως είμαστε τώρα?) Αν κάποιος θα κερδίσει ουσιαστικά πάντως κάτι από αυτήν την συνεργασία πιστεύω θα είναι ο Σαββόπουλος. Αν και οι πωλήσεις του δίσκου σίγουρα δε θα τα πανε κι άσχημα. Όπως και να'χει ο Θανάσης για μας είναι RESPECT όχι μόνο για την ιστορία του αλλά για όλα αυτά που πρεσβεύει απ'το ξεκίνημά του μέχρι τώρα.

Filotas είπε...

Απωθημένα μάλλον βγάζει ο Θανάσης. Ο Σαββόπουλος σήμερα είναι όπως λέμε η εφημερίδα το Βήμα έδωσε αγώνες γαι την δημοκρατία στην δεκαετία του '60...

yanous είπε...

Arxise kakes parees na kanei o Thanasoulas!

0comments είπε...

Υπάρχει και η "Γενιά του ΤΕΙ Δράμας" που είναι ποιοτικότερη και έχει και καλύτερα παιδιά.

Alex είπε...

Απ'την αλλη pantelux ο θανασης με αυτη την κινηση θα παιξει αρκετα στα μμε,οποτε θα τον ακουσει περισσοτερος κοσμος.Σιγουρα ομως δεν ειναι αυτος ο σκοπος του.angelίtο το πιστευω αυτο που λες,αλλιως δεν εξηγηται.yannοus,we trust thanasοulas.0 cοmments,οντως η γενια του κωλοχανιου (και δεν εννοω το τει) μπορει να ειναι καλυτερη απ'αυτη του πολυτεχνιου.Θα δειξει..

Ανώνυμος είπε...

den katalaveno giati to thema oti o papakonstantinou tha vgei pio poli sta media me ton nionio ine pio kalo apo oti kako... mono kako mporei na einai.

to na ton akusei kai i kira marika epeidi tha to pei i kira loula ston proino kafe... sigura ine "spread the word" alla min to kanume kai thema.

stin teliki emeis oi idioi den imaste autoi pou leme kalos men alla ton akuei kai i kutsi maria?

ti thelume telika apo tin musiki?
giati kanei toso krio stin elvetia?
pote tha xionisei?

filia!

Alex είπε...

Giati na mhn ton akousei kai h koutsh maria,psyxh exei kiafth.apth savoura pou paizei sta radiofona kai sthn tv tha kanei th diafora.maidanos omws den tha ginei.ti kaneis sthn elvetia treliarh mou?katatheseis? Kegw to palevw gia kamia adeia alla mou kanoun driples.xioni petyxa pantws.filoubes..

anestis είπε...

Gia sou brother!
den kanw sxolio gia to keimeno -pros to paron- alla dinw to parwn!
Syntoma tha erthoun k ta sxolia...
Polla filia apo to team tis thessalonikis! Se esena k se ola ta omorfa kourelia autou tou blog!
K opos ipe kapios pio prin ...keep it unreal!
Ane....

Alex είπε...

Χαιρετισμους απ'τα βορεια προαστεια.Ελπιζω να τα πουμε συντομα.Φιλια.